Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Västar dam

Uhip erbjuder en mångsidig kollektion av ridvästar som kombinerar stil och funktion för att ge dig det perfekta plagget för din ridning. Våra ridvästar för damer är designade med omsorg om detaljer och är perfekta för både vardag och träning.

Visa alla: Dam
Jackor & kappor
Nederdelar
Överdelar
Västar

0 produkter

Frågor och svar

På respektive produktsida hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Priset för din frakt anges i kassan utifrån de val du gör av fraktalternativ.

Uhip’s västar är tillverkade av lättviktsmaterial vilket gör dem supersköna och smidiga att bära. De har dessutom en design och stil som gör dem snygga i såväl outdoorsammanhang som på stan.


Uhips västar är utformade med fokus på funktionalitet och rörelsefrihet.Vi vet att du behöver kunna röra dig obehindrat under ridningen, och därför har vi skapat ridvästar som ger dig optimal flexibilitet och komfort.


Oavsett om du föredrar en enkel och klassisk design eller något mer unikt och modernt, kan du hitta en ridväst som passar din personliga stil hos oss. Upptäck vårt sortiment av ridvästar för damer och hitta den perfekta ridvästen för dig. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta kvaliteten, funktionaliteten och stilen hos våra ridvästar.