Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Ridkläder dam

Upptäck vårt fantastiska utbud av ridkläder för damer hos Uhip. Här hittar du högkvalitativa och funktionella ridkläder som passar dina behov och förbättrar din ridupplevelse. Oavsett om du är ute efter en funktionell ridjacka, ridtights, eller snygga och praktiska tröjor och västar, kan du lita på att våra produkter är skapade med fokus på både stil och funktionalitet.


Visa alla
Jackor & kappor
Överdelar
Västar
Nederdelar

0 produkter

Vanliga frågor

På produktsidorna hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Våra damkläder

Ridkläder från Uhip kombinerar moderna trender med tidlös design för att du ska kunna uttrycka din personliga stil. Vi erbjuder ett brett utbud av ridkläder för damer i olika stilar och färger.


Noggrant utvalt material

För att du ska prestera på topp är våra ridkläder gjorda i noggrant utvalt material av högsta kvalitet. Varje plagg är designat för att ge dig optimal rörelsefrihet samtidigt som det skyddar mot olika väderförhållanden. För att du ska vara säker på att du håller dig torr och bekväm erbjuder vi ridkläder med vattentäta och vindtäta egenskaper.


Komfort och säkerhet

Vi vet att komfort är avgörande för en framgångsrik ridning därför är många av Uhips ridkläder gjorda i stretchiga och andningsbara material för optimal rörelsefrihet och komfort under ridningen. Många av våra plagg är utrustade med reflexdetaljer för ökad synlighet och säkerhet under ridturen. Vi förstår vikten av att känna sig trygg och synas tydligt både i stallet och på vägen.


Stil och funktionalitet

Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är designade för att möta dina behov som ryttare. Hos Uhip hittar du ridkläder som kombinerar stil, komfort och funktionalitet för en optimal ridupplevelse. Upptäck vårt sortiment av ridkläder för damer, beställ idag och upplev skillnaden själv.


Västar

Det perfekta värmande lagret

Shop

Byxor

Tunna, stretchiga byxor för varma dagar