Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Personuppgifter och integritet

Följande integritetspolicy gäller när kunden (du) använder eller lägger en order på någon av Uhipwear AB's websidor. 

Personuppgiftsansvarig för denna webbplats är Uhipwear AB, Hamnvägen 8, 183 57 Täby.

När du handlar hos oss ger du oss förtroendet att hantera dina uppgifter. Att skydda personuppgifter och din integritet är av största vikt för oss på Uhipwear.


Det är viktigt för oss att ge dig klar och tydlig information om vilka personuppgifter vi samlar in, varför vi behöver göra det, hur uppgifterna används och vilka rättigheter du har med avseende på dem.


Kort om Uhipwears hantering av dina personuppgifter

Varför behandlar vi dina personuppgifter?


Vi använder och behandlar dina personuppgifter för att kunna ge dig bästa tänkbara upplevelse när du besöker vår webbplats. Vi behandlar också dina personuppgifter på din begäran för att kunna leverera din beställning eller hjälpa dig genom vår kundservice.


Vilken typ av personuppgifter behandlar vi?

Personuppgifter är alla typer av information som direkt eller indirekt kan hänföras till dig. Exempel på personuppgifter som vi behandlar är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningsuppgifter och inköpsorder. Vi kan också behandla användningshistorik, IP-adress, medlems-id och uppgifter som du lämnar när du kontaktar vår kundservice.


Var behandlar vi dina uppgifter?

Dina personuppgifter lagras huvudsakligen i Sverige, men kan också överföras till och behandlas av oberoende tredje part som utför vissa uppgifter för vår räkning utanför Sverige.


Vem delar vi dina uppgifter med?


Vid behov kan dina personuppgifter delas med leverantörer, med underleverantörer och med oberoende tredje part som utför vissa uppgifter för vår räkning.


Vilka rättigheter har du?

Du har rätt till tillgång, rättelse, radering och att bli informerad. I vissa fall har du också rätt att invända mot att vi använder dina uppgifter eller att vi överför dina uppgifter. Om du har ett konto eller är medlem i ett lojalitetsprogram kan du utöva din rätt till tillgång, dataportabilitet och rättelse på dina kontosidor, där du också kan radera ditt konto.