Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Hjälp att välja byxor

Start

Stories

Hjälp att välja byxor

2024-06-07

Alla våra funktions- och fritidsbyxor är utformade med omsorg om detaljer för att ge dig den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Vad är det då för skillnad mellan Uhips byxor? Här får du svar!

Det som förenar alla våra fritidsbyxor är deras otroliga stretchighet, höga midja och något förhöjda svank för en perfekt passform. Samtliga byxor har en bekväm knäppning fram med metallhakar och justerbara benslut med resårband och tryckknapp. Dessutom är materialet på alla våra byxor DWR-behandlat för att ge dig skydd mot väta och smuts. 


För att undvika skav är alla våra funktionsbyxor designade med ett ”säte” precis som på ridbyxor, dvs ingen onödig söm som skaver i sadeln. En design som uppskattas även av dom som inte rider.

Functional pant

Functional Pants och Light Functional Pants

Våra functional pants är praktiska och stretchiga fritidsbyxor för alla tillfällen. De är raka i modellen och passar utmärkt både till killar och tjejer.


Functional Pants finns i två olika versioner, en med lite kraftigare tyg och borstad insida för höst/vinter och en "light-modell" som har lite tunnare tyg passande varmare temperaturer. Byxorna har i övrigt samma egenskaper och funktioner. Den varmare modellen, Functional Pant finns även i en kortare version med ca 5 cm kortare benlängd. 


Våra kunder säger att problemet med Uhips funktionsbyxor är att du faktiskt behöver ta av dem ibland!

Light Functional Pant Jet BlackLight Functional Pant Jet BlackLight Functional Pant Jet Black

+0

Light Functional Pant Jet Black

Tunna och stretchiga funktionsbyxor för vår- och sommardagar

1 450 SEK

Stella Pants

Light Stella Pant och Wool Blend Stella Pant

Både Stella Pant och Light Stella Pant finns i två olika längder. Den kortare versionen (short) har en benlängd som är ca 5 cm kortare än de andra. 


Skillnad mot Functional pants:

- Justering i midjan

- Passform

- Benfickor på sidorna istället för fram

- Större benfickor

- Öppna fickor ovanpå dragkedjefickorna

- Inga bakfickor

- D-ring i midjan

- "Gear loop" i fickan


Skillnad i material mot Functional Pants:

Materialmässigt är Light Stella Pant och Light Functional Pant väldigt lika. Däremot är vintervarianten av Stella-byxan gjord i ett varmare och mer vädertåligt material än vintervarianten av Functional Pant. Yttertyget är tjockare, mer vattenresistent och insidan med borstad ull gör den varm och go.


Light Stella Pant Short WillowLight Stella Pant Short WillowLight Stella Pant Short Willow

-35%

+0

Light Stella Pant Short Willow

Thin and stretchy outdoor pants crafted from lightweight polyamide.

907 SEK1 395 SEK-35%

Zip Pants

Våra Zip Pants är överdragsbyxor för kalla, blåsiga och blöta dagar. De passar lika bra på kvinnor som män. Byxorna har hellånga dragkedjor i sidorna för att enkelt kunna ta på och av. Praktiska handfickor och benfickor med dragkedja.


Material

Insidan är borstad vilket gör de varma och sköna att även bäras utan andra byxor under. Materialet är ett stretchigt och stryktåligt softshell med bra skydd för nederbörd (WP 8000 mm) och andningsförmåga för bästa komfort.