Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Hundförarkläder

Upptäck vår kollektion av hundförarkläder, skapade för att ge dig en oöverträffad kombination av stil, komfort och funktionalitet. Varje plagg är noggrant designat för att möta de särskilda behoven hos hundförare som vill hålla sig aktiva och bekväma, oavsett väder.

Visa alla
Hundförarjackor
Hundförarvästar
Byxor
Shorts
Hundträningskjolar
Belöningsväskor
Hundtäcken

0 produkter

Frågor och svar

På respektive produktsida hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Priset för din frakt anges i kassan utifrån de val du gör av fraktalternativ.

Hundförarkläder av högsta kvalitet

Våra hundförarkläder är tillverkade av noggrant utvalda material som erbjuder hållbarhet och regntäthet. Våra material är valda för att hålla dig torr och bekväm under långa träningspass och aktiva äventyr med din hund. Varje detalj i vår kollektion är genomtänkt för att förbättra din upplevelse som hundförare. Funktioner som rymliga fickor,  justerbara huvor, nedfällbara ärmslut, höga kragar och reflexdetaljer för ökad säkerhet är bara några exempel på hur vi anpassar våra kläder till dina behov.
Snygga, moderna hundförarkläder

Vår designfilosofi kombinerar funktionalitet med en modern look vilket gör dem till ett perfekt val för den aktiva hundägaren som värdesätter både stil och funktionalitet. Upplev skillnaden med kläder för hundträning som är skapade för att hålla jämna steg med dig och din hunds livsstil. Välkommen till en värld av komfort, stil och funktionalitet.