Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Ridjackor & kappor dam

Upptäck Uhips utbud av ridjackor med praktiska funktioner och smarta detaljer som underlättar din vardag med hundar och hästar. Våra ridjackor kombinerar stil, komfort och funktion för att ge dig den bästa upplevelsen tillsammans med de fyrbenta.

Tillbaka till DamVisa alla: Jackor & kappor
Höst- & vinterjackor
Höst- & vinterkappor
Hybridjackor & liners
Regnjackor
Regnkappor
Vår- & sommarjackor

0 produkter

Frågor och svar

På respektive produktsida hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Priset för din frakt anges i kassan utifrån de val du gör av fraktalternativ.

Hög kvalitet och innovativ design

Upptäck Uhips utbud av ridjackor med praktiska funktioner och smarta detaljer som underlättar din ridupplevelse. Våra ridjackor kombinerar stil, komfort och funktion för att ge dig den bästa upplevelsen oavsett om du är en erfaren tävlingsryttare eller njuter av avkopplande turer i naturen.


Kvalitet och design

Vi fokuserar på att erbjuda hög kvalitet och innovativ design i våra ridkläder. Vi förstår vikten av att ha en ridjacka som passar perfekt och ger skydd mot alla väderförhållanden. Vårt sortiment av ridjackor för damer erbjuder olika stilar och färger för att du ska kunna hitta en som passar din personliga stil och smak. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös design eller en mer modern och trendig look, har vi något som passar dig perfekt. Våra ridjackor kombinerar mode och funktionalitet för att du ska se bra ut både i stallet och utanför.