Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Täckkjolar & ridkjolar

Upptäck den smarta ridkjolen som Uhip uppfann 2011. Vi erbjuder funktionella ridkjolar som kombinerar stil och komfort i sadeln. Våra ridkjolar är designade med omsorg om detaljer och är perfekta för ryttare som söker både design och funktion.

Tillbaka till DamVisa alla: Nederdelar
Baslager
Funktionsbyxor
Ridbyxor
Shorts
Täckkjolar/Ridkjolar

0 produkter

Frågor och svar

På respektive produktsida hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Priset för din frakt anges i kassan utifrån de val du gör av fraktalternativ.

Uhip uppfann ridkjolen 2011

Upptäck den smarta ridkjolen som Uhip uppfann 2011. Vi erbjuder funktionella ridkjolar som kombinerar stil och komfort i sadeln. Våra ridkjolar är designade med omsorg om detaljer och är perfekta för ryttare som söker både design och funktion.Vi använder högkvalitativa material i våra täckkjolar för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Våra täckkjolar är skräddarsydda för att ge en feminin och snygg silhuett samtidigt som de ger dig full rörelsefrihet under ridningen.
Vi strävar efter att göra ridningen bekväm och praktisk för dig. Med sina dragkedjor både fram- och baktill är ridkjolen ett flexibelt plagg att både ta på och av vilket gör den till en favorit för många vid både stallskötsel och ridning. Tillsammans med Uhip’s matchande jackor blir täckkjolen ett smart alternativ till en lång ridkappa.