Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Byxor

Alla våra byxor är specialdesignade för arbetet i stallet och anpassat till aktiviteterna runt hästen. Stallbyxorna är alla skurna med ett säte och kan vara ett skönt alternativ till ridbyxor. Vi har både tunnare och tjockare fritidsbyxor med olika vattentäthet för att passa olika typer av aktiviteter och väder.

Tillbaka till DamVisa alla: Nederdelar
Baslager
Funktionsbyxor
Ridbyxor
Shorts
Täckkjolar/Ridkjolar

0 produkter

Vanliga frågor

Läs gärna vår guide Hjälp att välja byxor

Den kortare varianten, short, innebär att byxan har cirka 5 cm kortare benlängd.

Stretchiga funktionsbyxor i olika modeller

Stretchiga och anpassningsbara

Det som förenar alla våra fritidsbyxor är deras otroliga stretchighet, höga midja och något förhöjda svank för en perfekt passform. Samtliga byxor har en bekväm knäppning fram med metallhakar och justerbara benslut med resårband och tryckknapp. Dessutom är materialet på alla våra byxor DWR-behandlat för att ge dig skydd mot väta och smuts.


Functional Pants – Mångsidiga fritidsbyxor

Våra Functional Pants är praktiska och stretchiga fritidsbyxor som passar för alla tillfällen. Modellen gör dem perfekta för både män och kvinnor. Du kan välja mellan två versioner: en med lite kraftigare tyg och borstad insida för höst/vinter samt en "light-modell" med lite tunnare tyg, idealisk för varmare temperaturer. Oavsett vilken du väljer, har båda versionerna samma praktiska egenskaper och funktioner. Våra nöjda kunder säger till och med att det enda problemet med våra funktionsbyxor är att du ibland behöver ta av dem!


Stella Pants – Kundernas favorit

Stella Pants är vårt senaste tillskott bland byxorna och finns i två varianter med olika material. Light-versionen har ett tunnare tyg som är perfekt för varmare dagar, medan Wool blend-versionen har ett varmare och mer väderbeständigt material. Jämfört med Light Functional Pant är Light Stella Pant mycket lik i material. Däremot är vintervarianten av Stella-byxan gjord i ett tjockare, mer vattenresistent yttertyg med en borstad ullinsida som ger extra värme och komfort.


Zip Pants – Perfekt för tuffa förhållanden

Våra Zip Pants är överdragsbyxor som passar utmärkt för kalla, blåsiga och regniga dagar. De är lika bra för kvinnor som för män och har hellånga dragkedjor i sidorna för enkel på- och avtagning. Praktiska handfickor och benfickor med dragkedja gör dem extra användbara. Insidan är borstad för extra värme och komfort, vilket gör att de även kan bäras utan andra byxor under om man skulle föredra det. Materialet är ett slitstarkt softshell med högt skydd mot nederbörd (WP 8000 mm) och andningsförmåga för bästa komfort. Våra byxor är skapade för att du ska kunna njuta av utomhuslivet oavsett väder.