Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Villkor för kundrecensioner

Genom att lämna en kundrecension genom Lipscore för någon av våra produkter eller en service review, beviljar Du Uhipwear AB, [556839-4687], hädanefter kallat ”Uhip” eller vi, en icke-exklusiv, royaltyfri, global licens att använda alla dina skrivna recensioner i samband med företagets marknadsföring och/eller i dess reklam, inklusive, utan begränsning, i webshopen, i nyhetsbrev, kataloger, mejl och annan kundkommunikation, i butiksmaterial och i andra marknadsföringssyften.

Vidare beviljar du Uhip rätten att granska recensionerna före publicering. Vi publicerar endast kommentarer som innehåller relevant information om en produkt, som hjälper andra kunder att fatta informerade beslut och få en tydligare förståelse av produkten. Därför publiceras inte allmänt olämpliga kommentarer, oanständigt eller olämpligt språk. Uhip förbehåller sig rätten att när som helst ta bort en kundrecension, till exempel om kommentaren bryter mot ovanstående, produkten är slutsåld eller om kommentaren på annat sätt är inaktuell.

Du befriar härmed Uhip från alla krav på ersättning för användningen av dina texter och eventuell upphovsrätt för detta material i samband med den ovan beskrivna användningen och du befriar Uhip från och samtycker till att friskriva Uhip och alla personer som agerar å våra vägnar från alla anspråk, krav och allt ansvar av alla slag i samband med den ovan beskrivna användningen av kundrecensioner. Vi förbehåller oss rätten att, utan föregående meddelande till dig, när som helst göra ändringar i dessa Villkor, men de Villkor som fanns tillgängliga för dig då du skickade recensionen är tillämpliga för den aktuella recensionen. Se till att spara en kopia av Villkoren eftersom vi inte sparar eller kan tillhandahålla tidigare versioner.

Observera att recensioner endast kan lämnas av kunder som har köpt varan och lämnat recensionen genom att ha fått ett e-postmeddelande om att betygsätta och recensera efter köpet. Alla recensioner som inte strider mot våra allmänna villkor publiceras. Recensionsbetygen motsvarar medianvärden av samtliga publicerade recensioner av den aktuella artikeln.

Vi erbjuder ingen kompensation eller ersättning för att skicka in recensioner. Om du har några frågor eller funderingar om betygsättning och recensioner kan du kontakta vår kundservice.