Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Hybridjackor & liners

Tillbaka till DamVisa alla: Jackor & kappor
Vår- & sommarjackor
Regnjackor
Regnkappor
Hybridjackor & liners
Höst- & vinterjackor
Höst- & vinterkappor

0 produkter

Frågor och svar

På respektive produktsida hittar du en länk till storleksguiden som hjälper dig att hitta rätt storlek.

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Priset för din frakt anges i kassan utifrån de val du gör av fraktalternativ.

The No.1 Equestrian Outdoor Brand

Vår mission är att skapa funktionella kläder för dig som älskar livet med hästar och hundar och som dagligen tar dig an väderutmaningar. Alla våra plagg har smarta funktioner och rätt material för aktiviteter utomhus. Upplev Uhips smarta och snygga kläder som aldrig begränsar dina äventyr.


Vi på Uhip ser det som en självklarhet att arbeta miljövänligt och med respekt för naturens resurser. Medvetet väljer vi material och tillverkningsprocess som har så liten påverkan på naturen som möjligt. Vi designar funktionskläder enligt våra kunders behov på ett ansvarsfullt sätt, exempelvis består vår utvalda isolering i kläderna av delvis förnyelsebara växtfibrer.


Vi håller oss ständigt uppdaterade och söker efter material och leverantörer som lever upp till högt ställda krav, inte minst för att vi vet att våra plagg används dagligen och att vi vill att dom ska klara din vardag över flera säsonger.