Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Vår- och sommarkollektionen 2024

Start

Stories

Uhips vår- och sommarkollektion 2024

2024-05-23

Nu är Uhips vår och sommarkollektion för 2024 här! Vi är så stolta och glada över att presentera SS24 kollektionen för er. Uhips VD Ulrika och Elin som är vår designer berättar gärna mer om hur tankarna går om kollektionen som passar likar bra för hundägare som för hästfolket.

Ulrika och Elin berättar om kollektionen

Vi har designat ytterligare en outdoorkollektion för vår- och sommar i Uhips anda, det vill säga, en kollektion där du som rider eller vistas i miljön runt hästar och hundar kan njuta och ägna dig åt det du älskar allra mest att göra. Träning, både lågintensivt och högintensivt, bygga relation med din fyrbenta vän och ha riktigt kul!

Färgvalen

Vi har kryddat kollektionen med en ljuvlig blå ton som går åt det duvblå hållet men är något djupare. Blue Shadow vågar vi lova att den passar alla!

Man blir helt enkelt grymt glad av att bära plaggen i denna färg.

- Ulrika

För dig som gillar den mer röda och rosa skalan, kika på årets Magenta och du kommer smälta fullständigt.

365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta365 Jacket Magenta

+2

365 Jacket Magenta

Lätt & mjuk jacka att använda under årets 365 dagar.

1 695 SEK

Svala toppar för varma dagar

Våra otroligt mjuka och sköna bambu-toppar har blivit väldigt populära och kommer nu i säsongsfärgerna Willow och Magenta. Även våra technical tops kommer in i den fräscha färgen Sachet Pink.

Kyliga dagar och kvällar är inget problem

Kollektionen innehåller inte bara kläder för sommarens varmaste dagar. Om du behöver något varmare plagg så prova våra mysiga Pileér i 70 % merinoull, eller våra populära 365-jackor och västar.

Kläder för regn- och rusk är Uhips signum

I SS24 hittar du kapporna Winnie och Hailey som håller dig torr när regnet kommer.


Winnie är kappan som sålde slut på nolltid i höstas som vi nu tagit in i två olika längder. Regnkapporna Winnie är absolut vattentäta passar bra till mer stillastående och lågintensiva aktiviteter.


Kappan Hailey står emot regn och vind samtidigt som den har en högre andningsförmåga än Winnie. Det gör att din kroppsvärme släpps ut och passar därför bättre för aktiviteter i lite högre tempo.

Alla våra plagg är framtagna med smarta funktioner och designade för att du ska känna dig snygg och skina lite extra i.

- Elin