Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Uhips Teamryttare Amanda Barnestam

Start

Stories

Teamryttaren Amanda Barnestam

2024-07-02

Som 6 år gammal startade sagan om Amanda Barnestam. Idag, 16 år senare, har hon kommit en lång väg. Amanda jobbar hårt för sina drömmar och vi är så glada över att få vara en del av hennes framgång och följa henne på nära håll. Vi ställde lite frågor till Amanda så även ni har möjlighet att lära känna henne bättre!

Berätta kort om dig själv

Amanda Barnestam heter jag, jag är 22 år gammal och är en väldigt glad och positiv tjej som älskar att träna, tävla och utvecklas tillsammans med hästarna och min egna kropp!

Hur länge har du ridit?

Jag har ridit så länge jag kan minnas, sen jag var ca 6 år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En vanlig dag för mig börjar 6.30 i stallet, mockar ett av stallen här på Särö stable där jag jobbar heltid, släpper ut hästar, fixar hö och mat och sopar och fixar fint! 8.00 är de frulle för oss som jobbar här, lite genomgång av dagen sen börjar jag fixa hästar till en av ryttarna här. De rider till ca13, då är de dax för lunch en timme, vi äter ofta alla tillsammans vilket är super mysigt och trevligt! 

Efter lunchen vid 14 tar vi in hästarna, fixar lite städområden och ger lite eftermiddagsmat! Ca 15.30 slutar vi för dagen och då går jag raka vägen till Frappa och rider eller tränar med henne! Sen upp till lägenheten, laga lite mat och chilla i soffan)


Vad har varit din största personliga prestation inom ridsporten?

De måste varit när jag tillsammans med Jarno RP 145, en ponny jag lånade av Karin Levin vann SM-guld individuellt. Ett minne för livet!