Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

    Supersnabba leveranser!

    30 dagars öppet köp

    Fria returer

    Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

    Supersnabba leveranser!

    30 dagars öppet köp

    Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Linnéa Hagström

Start

Stories

Team Uhip Linnea Hagström

2024-06-04

Linnéa Hagström är vår ambassadör med absolut flest hundar i hemmet! Vi alla smälter för hennes otroligt härliga instagram (@aussielabbefrallamalle) där hon visar upp vardagslivet på sin gård med sina 6 hundar, sina hästar och hundsport. 

Hej!

Jag heter Linnéa Hagström och på Instagram heter jag @aussielabbefrallamalle. Vi bor strax söder om Hjo på en mindre gård. Här bor 6 hundar, tre frallor i åldrarna 6 månader, 2,5 år och 10,5 år, en labrador på 8,5 år, en aussie på snart 8 år och en malle på snart 4 år.

Jag har tränat och tävlat lite med de äldsta hundarna i lydnad.  Numera tränar jag mest mallen i IGP och de två yngsta frallorna i lydnad. På gården bor även två shettisar och Knabstruppern Berra.

Uhip har många sköna och funktionella plagg och det är svårt att välja ut en favorit. Men just nu använder jag Ultimate Training Full Zip 2.0 eftersom den passar väldigt bra till sommarens alla aktiviteter med både häst och hund.


Ultimate Dog Training Full Zip 2.0 Jet BlackUltimate Dog Training Full Zip 2.0 Jet BlackUltimate Dog Training Full Zip 2.0 Jet Black

+0

Ultimate Dog Training Full Zip 2.0 Jet Black

Supertunn träningströja/jacka med stor ryggficka. Snabbtorkande material med kylande effekt.

1 075 SEK

365 Vest Blue Shadow365 Vest Blue Shadow365 Vest Blue Shadow365 Vest Blue Shadow365 Vest Blue Shadow365 Vest Blue Shadow

-30%

+1

365 Vest Blue Shadow

Varm, mjuk & lätt väst för alla typer av aktiviteter.

697 SEK995 SEK-30%