Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Linnéa Hagström

Start

Stories

Team Uhip Linnea Hagström

2024-06-17

Linnéa Hagström är vår ambassadör med absolut flest hundar i hemmet! Vi alla smälter för hennes otroligt härliga instagram (@aussielabbefrallamalle) där hon visar upp vardagslivet på sin gård med sina 6 hundar, sina hästar och hundsport. 

Hej!

Jag heter Linnéa Hagström och på Instagram heter jag @aussielabbefrallamalle. Vi bor strax söder om Hjo på en mindre gård. Här bor 6 hundar, tre frallor i åldrarna 6 månader, 2,5 år och 10,5 år, en labrador på 8,5 år, en aussie på snart 8 år och en malle på snart 4 år.

Jag har tränat och tävlat lite med de äldsta hundarna i lydnad.  Numera tränar jag mest mallen i IGP och de två yngsta frallorna i lydnad. På gården bor även två shettisar och Knabstruppern Berra.

Uhip har många sköna och funktionella plagg och det är svårt att välja ut en favorit. Men just nu använder jag Ultimate Training Full Zip 2.0 eftersom den passar väldigt bra till sommarens alla aktiviteter med både häst och hund.


Ultimate Training Full Zip 2.0 Jet BlackUltimate Training Full Zip 2.0 Jet BlackUltimate Training Full Zip 2.0 Jet Black

+0

Ultimate Training Full Zip 2.0 Jet Black

A full zippered training jacket with a large back pocket. It is made in quick-drying material with a cooling effect and mesh fabric parts for ventilation and comfort.

1 075 SEK