Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Ellen Hedbys

Start

Stories

Team Uhip Ellen Hedbys

2024-07-02

Jag heter Ellen Hedbys och rider i dressyrlandslaget som U25. Jag kommer ifrån Stockholm, men bor sedan några år tillbaka med min familj i Skåne på en liten hästgård utanför Höllviken.

Berätta kort om dig själv

Jag heter Ellen Hedbys, rider i dressyrlandslaget som U25 och blir 23 år i år. Jag kommer ifrån Stockholm, men bor sedan några år tillbaka med min familj i Skåne på en liten hästgård utanför Höllviken. Min familj består av mamma, pappa, hästar och massor med hundar. Just nu är jag i Tyskland för träning o tävling med två av mina hästar. Förra vecka tävlade jag i Lier, Belgien, och nästa tävling blir om några veckor i Aachen.

Hur länge har du ridit?

Jag började rida på knatteridning när jag var 3år, ridskola när jag var 6år och fick min först ponny när jag var 10år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Jag har inga vanliga dagar! Ingen dag är den andra lik och nu när jag är iväg i Tyskland blir det ännu mer varierade dagar, men varje dag, oavsett var jag befinner mig, så blir det en hel del ridning, stallfix o mys, hundpromenader och fika!! Man är ju svenska trots allt…

Vad har varit din största personliga prestation inom ridsporten?

- Deltagit i 17 SM, med 8 medaljer.

- 4 NM med 6 medaljer

- 1 EM med bronsmedalj i lag för YR

- Mottagit Ajax-stipendiet 2022.

- Utbildat min U25 häst Sonnenkönigin från LB till GP

- Personbästa på 73% i svår dressyr, med en magisk känsla, som blev en av mina sista ritter med min fantastiska Quentin som tyvärr gick bort plötsligt förra året.


Vad motiverar dig inom sporten?

Samvaron med hästarna och den ständiga strävan efter perfektion o harmoni. Det är en sån lycka att få umgås och träna med hästar som tycker det är roligt att jobba.

Vilka är dina bästa tips till någon som drömmer om en framgångsrik karriär inom ridsporten?

Omge dig alltid av dem som är bättre än du själv. Då lär du dig snabbast och naturligast!

Vad är dina framtidsvisioner och drömmar?

De stora mästerskapen, OS en dag är drömmen!

Hur förbereder du dig inför tävling?

Träna, träna, träna. Packa, putsa, planera.

Vilka är dina favorit Uhip produkter?

Åh jag bara älskar och bor i min långa ”Igloo Coat Extended Dark Navy” vintertid. Jag har den när jag promenerar med hundarna, i stallet hemma, på strandpromenader, på tävling, på stan, ja jämt när det är det minsta kyligt så åker favoritkappan på! Förstår inte hur jag överlevde innan den kom in i mitt liv!

Min favoritprodukt under våren/sommaren är definitivt min nya långa Hailey coat! Vädret är ju lite osäkert just nu, så den har jag med mig överallt och jag tycker att den är så snygg eftersom att det sitter så snyggt på kroppen även när man har flera lager under! Men är såklart också väldigt förtjust i min härliga blåa 365 jacka som håller mig varm, men ändå lite somrig tack vare fina färgen!

365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow365 Jacket Blue Shadow

+2

365 Jacket Blue Shadow

Lätt & mjuk jacka att använda under årets 365 dagar.

1 695 SEK