Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Cornelia Seaton

Start

Stories

Team Uhip Cornelia Seaton

2024-07-02

Mitt namn är Cornelia Seaton och jag är 15 år gammal. Jag har ridit hela mitt liv och brinner för dressyren och våra fantastiska hästar.

Jag och min ponny Schierensees Mithril ”Trille” ingår i dressyrlandslaget för ponny och tävlar på internationell nivå.

Berätta kort om dig själv

Mitt namn är Cornelia Seaton och jag är en 15 år gammal. Jag rider ponnydressyr på nationell och internationell nivå. Jag är en glad, sprallig tjej som brinner för ridsporten, dressyren och våra fantastiska hästar.

Hur länge har du ridit?

Jag började på ridskola när jag var 2 år gammal och fick min första ponny när jag var 10 år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En vanlig dag för mig börjar med skola klockan 07:55 - 14:15. När jag kommer hem från skolan åker jag direkt till stallet. Fixar alla stallsysslor med hjälp av min mamma och tar hand och rider min ponny Trille. Jag kommer hem från stallet runt 18 igen och då äter familjen middag tillsammans. Därefter gymmar jag (kombinerar styrketräning och konditionsträning) i runt 1 timme. Efter gymmet så tar jag det lugnt och pluggar om det behövs.

Vad har varit din största personliga prestation inom ridsporten?

Min största personliga prestation hittills är när jag red de nordiska mästerskapet tillsammans med min tidigare ponny Angelo. Det var en fantastisk upplevelse och så häftigt att få representera Sverige på ett så stort  mästerskap.

Vad motiverar dig inom sporten?

Det som motiverar mig allra mest är helt klart min ponny. Att kunna känna och se utveckling och skillnad är obeskrivligt och något som verkligen ger mig motivation att fortsätta jobba för att nå mina mål och drömmar.

Vilka är dina bästa tips till någon som drömmer om en framgångsrik karriär inom ridsporten?

Mitt bästa tips är att aldrig ge upp och att kämpa hårt. Alla har tuffare perioder men med det kommer lärdomar och verktyg som är nyckeln till framgång. Samla och hitta så många verktyg som det går. Var nitisk för att kunna förbättra smådetaljer och våga drömma! ”Om du kan drömma det kan du göra det”, det är ett citat som ger mig otroligt mycket motivation och driv att fortsätta jobba.

Vad är dina framtidsvisioner och drömmar?

Mina framtidsvisioner och drömmar är internationella tävlingar och mästerskap. Mer långsiktigt vill jag bli framgångsrik på häst och rida både som junior, YR, U25 och senior. Ett annat stort mål jag har är att utbilda mig till veterinär.

Hur förbereder du dig inför tävling?

Innan tävling förbereder jag mig genom att se till att jag tränat min ponny inför det vi ska göra. Jag ser till att sova och äta ordentligt samt ha en strukturerad plan för när allt ska ske under tävlingsdagen. Tillexempel när det är dax att sitta upp och hur framridningen ska läggas upp. Det gör mig trygg och det är skönt att ha en bra och tydlig planering för att slippa stress.

Vilka är dina favorit Uhip produkter?

Under vintern så lever jag i kappan Ice. Den har fantastisk passform och värmer både ben, händer och kropp. En annan favorit är Merino Pile Hoodie som jag använder både under kappan samt på träningar.

Merino Pile Full Zip Blue ShadowMerino Pile Full Zip Blue ShadowMerino Pile Full Zip Blue ShadowMerino Pile Full Zip Blue ShadowMerino Pile Full Zip Blue ShadowMerino Pile Full Zip Blue Shadow

+1

Merino Pile Full Zip Blue Shadow

This is our Merino Pile Fleece Jacket – a fusion of comfort, style, and cutting-edge technology. Crafted from 70% of the finest mulesing-free merino wool, this jacket redefines warmth and versatility for outdoor activities.

1 595 SEK

Competition Riding Tights 516 WhiteCompetition Riding Tights 516 WhiteCompetition Riding Tights 516 White

-35%

+0

Competition Riding Tights 516 White

Exklusiva vita ridbyxor i en modern tights-design

1 102 SEK1 695 SEK-35%