Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Caroline Mähler

Start

Stories

Team Uhip Caroline Mähler

2024-06-05

Caroline är en av de ambassadörerna vi haft längst på Uhip. Caroline brinner för agility och uppfödning. Hon delar hemmet med flera hundar av rasen mittelspitz och kelpie. Caroline tränar och har tävlat i SM i agility med flera av hennes hundar! 

Lär känna Caroline Mähler

Caroline Mähler heter jag och bor i Hudiksvall med min familj och massa fyrbenta vänner! Hundar är och har alltid varit en stor del av mitt liv, i hemmet har vi kelpie och mittelspitz som tränas och tävlas aktivt främst i agility.

Precis som vi älskar att ta ut oss på tränings- och tävlingsplanen så älskar vi även att vara ute på skogspromenader och upptäcka nya stigar eller bara mysa i soffan.

Hundar har som sagt alltid varit en stor del av mitt liv, så därför kändes det väldigt naturligt när jag började med uppfödning. Min kennel heter Cefeus kennel och där föder jag upp, som ni kanske förstår, mittelspitz och australian kelpie. Det som är extra mysigt med att ha en egen uppfödning är att det blir en hel del valpmys och lek.

Ett plagg som jag har året runt och uppskattar väldigt mycket är wool hybrid liner jacket 2.0, som jag har i flera färger. 


Hailey Coat Jet BlackHailey Coat Jet BlackHailey Coat Jet Black

+0

Hailey Coat Jet Black

Tunt fodrad regnkappa för svala vår- och höstdagar

2 595 SEK