Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Amanda Barnestam

Start

Stories

Team Uhip Amanda Barnestam

2024-07-02

Amanda Barnestam jobbar idag som hästskötare för Emma Jönsson på Särö stable. Hennes största minne inom sporten är när hon vann SM-guld individuellt tillsammans med Jarno RP 145.

Berätta kort om dig själv

Amanda Barnestam heter jag, jag är 22 år gammal och är en väldigt glad och positiv tjej som älskar att träna, tävla och utvecklas tillsammans med hästarna och min egna kropp!

Hur länge har du ridit?

Jag har ridit så länge jag kan minnas, sen jag var ca 6 år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En vanlig dag för mig börjar 6.30 i stallet, jag mockar ett av stallen här på Särö stable där jag jobbar heltid, släpper ut hästar, fixar hö och mat och sopar och fixar fint! 8.00 är de frulle för oss som jobbar här, lite genomgång av dagen sen börjar jag fixa hästar till en av ryttarna här. De rider till ca kl. 13, då är de dax för lunch en timme, vi äter ofta alla tillsammans vilket är super mysigt och trevligt! Efter lunchen vid kl. 14 tar vi in hästarna, fixar lite städområden och ger lite eftermiddagsmat! Ca kl. 15.30 slutar vi för dagen och då går jag raka vägen till min häst Frappa och rider eller tränar med henne! Sen upp till lägenheten, som också ligger på gården, där jag lagar mat och chillar i soffan.

Vad har varit din största personliga prestation inom ridsporten?

De måste varit när jag tillsammans med Jarno RP 145, en ponny jag lånade av Karin Levin vann SM-guld individuellt. Ett minne för livet!

Vad motiverar dig inom sporten?

Viljan att bli bättre varje dag, när man verkligen känner och ser utveckling efter hårt jobb och vilja. Och självklart när träningen visar resultat på tävlingsbanan.

Vilka är dina bästa tips till någon som drömmer om en framgångsrik karriär inom ridsporten?

Omringa dig runt människor som älskar hästar och ridning lika mycket som du gör, som satsar och vill lika mycket som dig! Det inspirerar och du inspirerar då också. För mig har flytten upp till Särö Stable utvecklat mig som idrottare enormt. Har blivit väldigt trygg i mig själv som ryttare och när jag kommer in på banan känner jag bara tacksamhet och glädje! De är så roligt och jag bara älskar de. Alla här är lika intresserade som mig och jobbar hårt för att bli så bra som möjligt.

Vad är dina framtidsvisioner och drömmar?

Att alltid bli den bästa versionen av mig själv, bli den bästa ryttaren jag kan bli och kunna utbilda hästar från ung ålder till en högre nivå.

Hur förbereder du dig inför tävling?

Mycket träning, fokus och omringas av positiv energi från kompisar och tränare.

Hur förbereder du dig inför tävling?

Mycket träning, fokus och omringas av positiv energi från kompisar och tränare.

Vilken är din favoritprodukt från Uhip?

Det är absolut vinterkappan Frost coat 2.0! Den är både otroligt varm och snygg!

Frost Coat 2.0 Jet BlackFrost Coat 2.0 Jet BlackFrost Coat 2.0 Jet Black

+0

Frost Coat 2.0 Jet Black

Snygg, lång vinterkappa i mordern & lyxig design

3 895 SEK