Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Högkvalitativa dragkedjor från YKK

Start

Stories

Högkvalitativa dragkedjor från YKK

2024-06-12

Eftersom våra plagg har dragkedjor som en central funktionalitet väljer vi dragkedjor från den ledande tillverkaren på marknaden, YKK.  YKK har lång erfarenhet av att tillverka dragkedjor och genomför noggranna tester innan en dragkedja sätts i produktion. YKK används av de flesta ledande och namnkunniga outdoortillverkarna.

Funktionella tvåvägsdragkedjor

Många av våra plagg är utrustade med tvåvägsdragkedjor. Uhip använder dragkedjor från den ledande tillverkaren på marknaden, YKK. De har lång erfarenhet av att tillverka dragkedjor och genomför noggranna tester innan en dragkedja sätts i produktion. YKK används av de flesta ledande och namnkunniga outdoortillverkarna och de tillverkar ungefär 90% av världens alla dragkedjor.


Vi vill gärna dela med oss av några tips från från vår dragkedjeleverantör: 

Två-vägsdragkedjor kan ibland fastna/krångla lite om de till exempel kommer i lite snett, särskilt när de är nya. Börja med att dra båda löparna upp och och ner så att de hamnar i rätt läge nere i botten. Se sedan till att vika undan det lilla tygskyddet som sitter längst ner vid dragkedjan helt åt sidan så att dragkedjan verkligen kan gå ner i botten när du ska stänga den. Det känns nästan som en liten knäpp när den kommer ner i rätt läge. Hörs inte detta "knäpp" är den inte i rätt läge.

Garantitid

Vi är måna om att du som kund ska uppleva en hög kvalitet på våra plagg. Om din dragkedja går sönder efter att garantitiden på 12 månader har passerat hjälper vi gärna till att hitta en lösning, som anpassas från fall till fall. Vår målsättning är att ingen som äger ett plagg från Uhip ska känna sig annat än nöjd!

Samarbete med Repamera

Uhip månar om miljön och ser gärna att alla plagg som kan lagas blir lagade istället för att de slängs. Om ett plagg exempelvis har tappat en knapp eller om en söm har lossnat skickar vi plagget till Repamera för lagning. 

Som kund på Uhip har du alltid 10% rabatt på Repamera, uppge koden UHIP10. Koden gäller även på andra plagg så länge din order innehåller minst ett plagg från Uhip. 


Läs om Uhip Repair på Repameras hemsida.