Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Andre Brandt - ”Icejackan är min absoluta favorit”

Start

Stories

Andre Brandt ”Icejackan är min absoluta favorit”

2024-07-02

Han rider 12-14 hästar varje dag, är känslig för kyla men har sedan våren 2020 aldrig frusit. Det var då André Brandt blev teamryttare för Uhip.

– Icejackan är min absoluta favorit, säger ett av svensk ridsports största hopplöften när vi stör honom på Magic Park Stables i skånska Tyringe.


Nu när vi går mot skönare och varmare tider tvingas till och med André lägga undan sin Ice Jacket till förmån för 365-jackorna. Annars har han och Ice-serien som man brukar säga blivit a match made in heaven. Redan under hösten smyger André igång Ice-säsongen där han varierar jackan med den längre kappan. Därefter ”bor” han i princip i Uhips vinterkläder alla dygnets vakna timmar fram till senvåren.


– Jag tycker verkligen om Uhips kläder och jag gillar det långvariga samarbete vi har tillsammans. Jag gillar enkel kommunikation och det har jag verkligen med Uhip. Det är väldigt okomplicerat och smidigt. Varje gång jag ringer och har en fråga får jag ett snabbt svar. Det är simpelt men väldigt seriöst på samma gång, säger André.


Att beskriva André Brandt som en hårt arbetande ryttare är en underdrift. Han är inte bara en av landets bästa tävlingsryttare med allt vad det innebär. Till vardags jobbar han som ryttare och beridare på Royne Zettermans anläggning i Skåne och sitter på upp till 14 hästryggar om dagen. Yrkespusslet kombineras med rollen som tränare hemma i Ronneby vissa givna dagar. Då är det extra viktigt att veta hur man klär sig rätt.

– Uhips Functional Pants har jag alltid på mig när jag håller träningar. De är sköna och helt perfekta och de tider på året på det är särskilt kallt jag kan även ha underställ under byxorna utan att det syns.

- André Brandt

Även under tävlingar har han en genomtänkt klädkod:

– På tävling tycker jag det är snyggt att matcha kavajen med att ha en 365-väst över den. Sedan har jag en 365-jacka i samma färg över västen. Jag gillar att kunna plocka av ett plagg men ändå behålla samma stil.


Vilket blir ditt nästa Uhipplagg?

– Jag ska testa regnjackan nu. Den landar snart hos mig och det blir mitt nästa plagg.