Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna till oss. Hittar du inte svaret på din fråga nedan tipsar vi om att använda vår chatbot i högra hörnet. Annars är du alltid välkommen att skicka ett mail till support@uhipwear.com så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Betalning

För ordrar inom Sverige erbjuder vi betalning via Klarna. Klarna erbjuder olika alternativ för din betalning såsom tex faktura, direkt eller delbetalning.


Här kan du läsa mer om Klarnas betalninsalternativ och villkor.

Frakt & leverans

Vi packar normalt din order inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning (helgfria vardagar). Från det att speditören har hämtat upp beställningen från vårt lager är leveranstiden ca 1-2 dagar.

Ditt paket levereras till det ombud som du valde i kassan. Så snart ditt paket är redo att hämtas ut aviseras du via sms eller email.

När vi har skickat ditt paket får du ett e-postmeddelande med en spårningslänk där du kan följa ditt paket.


Om du inte har fått något mail så ber vi dig i första hand att titta i din skräppost. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss på support@uhipwear.com så hjälper vi dig.

Priset för frakt anges i kassan utifrån dina val av fraktalternativ.

Byten & returer

För närvarande hanterar vi inga byten. Om du önskar byta en produkt så ber vi dig att göra en retur och sedan lägga en ny order.


Vill du byta ett plagg som du har köpt på rea får du självklart samma pris vid byte av storlek. Maila oss på support@uhipwear.com och uppge ditt ordernummer så hjälper vi dig.


Registrera din retur via det mail som du får när paketet skickas/har levererats från oss. Mailet har rubriken "Your order from Uhip is on its way 🚀" om du vill söka efter mailet, titta gärna även i din skräppost.


Gå via mailet in på länken ”My order…” och registrera din retur, du får då din förbetalda returetikett och returinstruktioner skickade till din mail.


Vårt lager tar sen emot, kontrollerar samt registrerar din retur, hantering sker oftast inom 2-5 arbetsdagar från det att den har kommit in till vårt lager. Vi rapporterar sedan din retur till Klarna som justerar/återbetalar ditt köp. Det kan ta upp till 7 arbetsdagar innan ditt köp justeras/återbetalas. Vänligen notera att fraktkostnaden inte återbetalas.


Uhip erbjuder fria returer när du använder den från oss förbetalda returetiketten.


Du har rätt att returnera ditt plagg i 30 dagar från det att du tar emot din försändelse under förutsättning att plagget är oanvänt och har etiketterna kvar.


Observera att vi inte kan ta ansvar för en retur som skickas tillbaka på annat sätt än med vår förbetalda returetikett.


Vi tycker att det är jättekul om du vill ge bort ett Uhip-plagg i julklapp. Om julklappen av någon anledning inte riktigt passar har vi förlängd ångerrätt t.o.m. 15 januari för köp som görs 25 november-15 december.

Rabattkoder

Du anger din rabattkod i rutan avsedd för rabattkoder i kassan när du checkar ut.

Nej tyvärr, olika rabattkoder går ej att kombinera. Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss via support@uhipwear.com så hjälper vi dig vidare.

Uhip Friends & nyhetsbrev

Medlemssidorna och Uhip Friends är under ombyggnad. Vi strävar efter att kunna erbjuda inloggning till medlemssidor under året.

Du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev via sidfoten längst ner på sidan eller via menyn under kundservice.