Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

  Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

  Supersnabba leveranser!

  30 dagars öppet köp

  Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

Nina Steinbach

Start

Stories

Team Uhip Nina Steinbach

2024-06-05

Nina Steinbach dansar fram med sina hundar i Freestyle och Htm. Hon har tävlat i SM, NM och VM med sina hundar. Hon äger även Kennel Glädjeruset där hon föder upp jaktavlade Golden Retrievers!

Lär känna Nina

Mitt namn är Nina Steinbach och jag bor utanför Karlskrona i vackra Blekinge. Jag har hållit på med hundar och hundträning i stort sett hela mitt liv. När jag var 15 år så fick jag köpa min första egna hund och valet föll just på en golden retriever p.g.a. att det är en mångsidig ras som man som förare kan träna i stort sett vad man vill med.


Under årens lopp har jag tävlat i en rad olika hundsporter och bl.a. vunnit SM i rallylydnad, varit med i Sveriges första landslag i just rallylydnad. Jag har även vunnit EM och SM i heelwork to music där jag ingått i landslaget sedan 2019.


Idag föder jag även upp golden retrievers från arbetande linjer, sk jaktgolden, under kennelnamnet Glädjeruset.


Att träna och tävla hund är ett av mina största intressen och jag har nästan alltid nya kul projekt och utmaningar på gång för mig och mina hundar. Hela min uppväxt prägldes av djur, allt från kaniner till hundar och hästar. Detta har spelat en stor roll för mitt vuxna liv och jag har alltid fascinerats av samspelet mellan människa och djur.


Förutom en mängd olika utbildningar inom ”hunderiet” så är jag även utbildad beteendevetare med universitetsstudier inom bl.a. både pedagogik och psykologi – vilket jag haft stor nytta av i min hundträning.


Mitt ledord vad gäller hundträning är det ska vara roligt – både hunden och jag ska gå ifrån träningspasset med ett leende på läpparna och en go’ känsla i kroppen..


Det är svårt att bara välja ett favoritplagg från Uhip - så jag måste iaf få nämna ett par olika. Dels min Regular Sport Long Jacket som funkar i alla väder och alla årstider. Den bor jag nästan i. Och dels Wool Hybrid Liner Jacket 2.0 som jag har i flera färger. Sedan är den nya Ultimate Training Full Zip 2.0 också en stor favorit!

Regular Sport Long Jacket Jet BlackRegular Sport Long Jacket Jet Black

+0

Regular Sport Long Jacket Jet Black

Med den här lite längre regnjackan håller du dig torr och bekväm i alla ruskiga väderförhållanden. Vår lätt isolerade regnjacka har vattentäta egenskaper som 10.000 mm vattenpelare och tejpade sömmar. Jackan är designad med flera smarta funktioner, t.ex. en tunnelficka baktill med dragkedjor på båda sidor.

1 895 SEK